Tunnenko mä sieltä sit ketään?

Aattelin nyt kirjoittaa aiheesta, joka koskettaa varmasti aikalailla suurinta osaa palvelukseen astuvista. Eli kysymyksestä: "Tunnenko mä sieltä ketään?" Vastaus on, että voi olla, mutta se edesauttaa, jos teet asian eteen jotain.

Mun tutustuminen mun tuleviin varustovereihin alkoi siitä, että latasin Instagramiin kuvan, jossa näkyi PAM Santahaminaan. Parin päivän päästä, minua odotti viesti toiselta saapumiserääni tulevalta naiselta, joka oli löytänyt kuvani hashtagien kautta. Rupesimme samointein juttelemaan enemmänkin intistä ja kaikesta muustakin. Kumpikin tuntui helpottuneelta, että tietäisi ainakin jonkun, joka on tulossa samaan saapumiserään.

Parin päivän päästä äitini soitti minulle ja sanoi, että oli jutellut asiakkaansa kanssa, jonka tytär olisi tulossa myös samaan saapumiserään. Nopean some-stalkkauksen seurauksena löysin tytön ja laitoin tälle heti viestiä. Siinä tuli sitten juteltua myös hänen kanssaan hetkisen. Pistin tämän jälkeen 1/18 Ladies nimisen whatsapp-ryhmä pystyyn ja viihdyimme siellä jonkin aikaa kolmistaan.

Meni muutama kuukausi, jonka jälkeen kaverini tägäsi minut inttikeskusteluun surullisenkuuluisassa Äitylit-nimisessä Facebook-ryhmässä. Tuolta ketjua lukiessani löysin taas pari ihmistä, jonka jälkeen Naistenhuoneella oli myös inttiaiheinen keskustelu, josta saatiin taas pari tyttöä porukkaan mukaan. Tällä hetkellä tilanne on se, että tunnen tai tiedän jo yhdeksän samaan erään tulevaa tyttöä! Ja yhden pojan, johon törmäsin sattumalta paikallisessa baarissa ollessani työvuorossa. Juttelin toisen poken kanssa, joka puhui takkinsa materiaalista eikä muistanut nallepuvun nimeä, joka oli tätä samaa materiaalia, kuin takki ja muistutin häntä nallepuvun nimestä. Tähän poke ihan tohkeissaan, että "Joo! Mitä, ootsä käyny intin?", johon vastasin, että en ole, mutta oon menossa 1/18 Santahaminaan. Siitäpä vasta riemu tulikin, kun poke sanoi, että niin on tää toinenkin pokeista menossa. Taisin siinä kohti sanoa jotain sen suuntaista, että "Täh?! Et oo v***u tosissas!" 😂

Mutta kyllä tota porukkaa löytyy, jos vaan jaksaa etsiä ja some on siihen todella hyvä väline! Käytän tässä hetkisen mainostamaan luomaani Facebook-ryhmää 2018 palvelukseen astuville naisille. Tuleville vuosille suosittelen samaa, jos jollain on vain mielenkiintoa pistää ryhmää pystyyn, niin pistäkää ihmeessä, ja huudelkaa siitä jok'ikisessä facekeskustelussa, jossa vain edes mainitaan intti.

Kyllä se aina helpottaa, kun on edes vähän tietoinen keiden kaikkien kanssa on sinne palvelukseen lähdössä. Se on mitä parasta vertaistukea, kun saat purkaa omia tunteitasi ja tajuta, että kyllä muutkin painivat samojen asioiden kanssa. Lisäksi valmistautuminen on helpompaa, kun aina joku tuntee jonkun, joka tietää mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon ennen palvelukseen lähtöä.

Onnea palvelustovereiden etsintään! ❤

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

NASTAa touhua!

Lippujuhlanpäivän paraati, behind the scenes